Novinky k 55. Memoriálu Luboše Tomíčka

Novinky k 55. Memoriálu Luboše Tomíčka

1.10.2024 Ještě stále váháte, zda se vydat na 55. ročník Memoriálu Luboše Tomíčka? My vám přinášíme několik důvodů, proč byste 7. října na stadionu Markéta rozhodně neměli chybět!

Tento jedinečný plochodrážní závod slibuje nezapomenutelnou podívanou, a to zejména díky vyrovnané startovní listině. Na pražské dráze se utká elita jezdců, kteří se postarají o dechberoucí souboje. Připravte se na adrenalinové napětí, kdy budou jezdci o vítězství bojovat až do poslední chvíle. Fanoušci kvalitních závodů plné adrenalinu si přijdou na své!

Slavnostní nástup je další částí programu, na kterou se můžete těšit. Děti budou doprovázet jezdce na plochu, což jim přinese nezapomenutelný zážitek (zbývají už jen dvě místa pro ty, kteří by chtěli tento okamžik zažít na vlastní kůži!). Navíc, Josef Franc, legenda české ploché dráhy, se při této příležitosti rozloučí s pražským publikem při závěru své kariéry při čestném kole.

Zábava ale nekončí jen u samotných závodů. Pro návštěvníky všech věkových kategorií bude připravena fanzóna, kde si můžete vyzkoušet různé atrakce. Na své si přijdou nejen milovníci rychlosti – závodní simulátor vás postaví do role jezdce, zatímco simulátor „Lovec světel“ otestuje vaši rychlost a postřeh. Pro ty, kteří mají rádi umění, zde bude přítomen karikaturista, který vás zachytí s humorem. A samozřejmě nesmí chybět autogramiáda jezdců, při které si můžete odnést Váš podepsaný suvenýr na památku.

Jako sladká tečka na závěr vás čeká velkolepý ohňostroj, který zakončí celý večer a umocní atmosféru tohoto výjimečného dne.

A aby toho nebylo málo, organizátoři připravili skutečnou lahůdku pro fanoušky – před samotnými závody budete mít možnost nahlédnout do zákulisí. Depo bude otevřené pro všechny, takže si můžete prohlédnout zblízka motorky, připravit se na atmosféru závodu a třeba si popovídat s některými jezdci.

Takže pokud stále váháte, není nad čím přemýšlet. 7. října se stadion Markéta promění v dějiště plné adrenalinu, napětí a zábavy pro celou rodinu.

Nenechte si ujít tento neopakovatelný zážitek a přijďte fandit! Vstupenky jsou k dostání v síti Ticketportal, děti do 15 let mají do nečíslovaných sektorů vstup zdarma!

STARTOVNÍ LISTINA (aktualizovaná verze ZDE):
1
2 CASTAGNA Michele Paco (ITA)
3 IVAČIČ Matic (SLO)
4  BECKER Luke (USA)
5
6 LIEBMANN Celina (GER)
7 BEDNÁŘ Adam Bubba (CZE)
8 CHMIEL Robert (POL)
9 IVERSEN Niels Kristian (DEN)
10 KEMP Drew (GBR)
11 BLÖDORN Norick (GER)
12 KLÍMA Daniel (CZE)
13
14 KÖSSLER Sebastian (AUT)
15 KVĚCH Jan (CZE)
16 HANSEN Mads (DEN)
17 VANÍČEK Jaroslav (CZE)
18 JENÍČEK Jan (CZE)

Na volná místa jsou poptáni:
KOSTIGOVS Jevgenijs* (LAT)
KURTZ Brady* (AUS)
TUNGATE Rohan* (AUS)
DOUGLAS Ryan* (AUS)
THORSSELL Jacob* (SWE)
HUCKENBECK Kai* (GER)

Projekt finančně podpořila MČ Praha 6 a Hlavní město Praha.
Titulárním sponzorem je firma ORLEN Unipetrol.